Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Fodbold VM gruppespil 2014

VM gruppespillet 2014 er i fuld gang i Brasilien, og der har allerede været flere overraskelser undervejs. For det første tog den flyvende hollænder Robin Van Persie og hans kumpaner total fusen på hele fodboldverdenen, da Holland slog Spanien med hele 5-1, og det kom nok også bag på de fleste, at Brasilien ligefrem skulle have dommerhjælp i form af et tyndt straffespark i åbningskampen mod Kroatien.

Det var sikkert også de færreste som havde fantasi til at forestille sig, at Uruguay ville sætte en 1-0 føring over styr mod lilleput nationen Costa Rica, men det var præcist hvad der skete, da Costa Ricanerne bankede Edinson Cavani og co. med 3-1.

Det er da også lige præcist dét gruppespillet ved VM i fodbold handler om. Nervepirrende kampe, overraskelser og dramatik i kampen om at sikre sig billet videre i turneringen, og vi er langtfra færdige endnu.

Det er derfor ikke for sent for dig at tjene lidt penge, hvis du allerede nu har luret hvem der formentlig vinder deres VM gruppespil i 2014.

Læs mere om VM odds

 

Odds på VM gruppespil 2014

Hvis du vil vinde en skilling på VM gruppespillet i 2014, giver vi dig herunder inspiration til, hvor det måske kunne være en god idé at placere sine væddemål.

 

Gruppe A:

Brasilien fik ikke en flyvende start i åbningskampen mod Kroatien, som overraskede positivt og satte Brasilien under kæmpepres. En japansk dommer i gavehumør sendte dog “brasserne” på sejrskurs, da han fløjtede et noget tyndt straffespark som Neymar forvandlede til en 2-1 føring. Kampen vandt Brasilien 3-1 og har dermed taget et stort skridt mod at vinde deres VM gruppespil i år.

Brasilien giver da også kun pengene 1.04 gange igen netop nu som gruppevindere, mens Mexico er den største udfordrer til odds 10.00. Kroatien – som ellers spillede en flot åbningskamp – giver pengene 41 gange igen, hvis de kan kæmpe sig op på gruppens førsteplads inden ottendedelsfinalerne. Gruppens sidste mandskab, Cameroun, er mere eller mindre dødsdømt hos bookmakerne, som giver pengene 101 gange igen, hvis afrikanerne kan vinde gruppen.

 

Gruppe B:

De forsvarende verdensmestre fra Spanien fik en mildest talt katastrofal start på deres VM gruppespil i 2014. De var på forhånd favoritter til at vinde gruppen, men den favoritrolle har Holland nu overtaget efter de pryglede verdensmestrene med hele 5-1. Oddset er naturligvis faldet på Holland, så hvis man tror Spanien vinder deres næste to kampe, mens Holland måske snubler, er der stadig værdi i at spille på Spanien. Men det er nok et long shot…Spanien giver netop nu pengene 15 gange igen som gruppevindere, mens Holland er nede i 1.22. Chile giver pengene 4.50 gange igen, mens kun de største australske optimister tror på en gruppespilssejr. 81 gange pengene igen er der at hente på mandskabet fra Down Under, hvis de tager førstepladsen i gruppen.

 

Gruppe C:

Columbia kom flyvende fra start i Gruppe C med en 3-0 sejr over grækerne, mens Elfenbenskysten slog et ellers fornuftigt spillende japansk mandskab med 2-1. I skrivende stund er der stadig odds 1.44 at hente på columbianerne, og det må siges at være rigtig fornuftigt, eftersom de udviste flot spil i deres åbningskamp og allerede nu er godt foran på målscoren.Henter Columbia en sejr – eller ufagjort – mod Elfenbenskysten på torsdag d. 19 juni i deres indbyrdes opgør, ligner de i den grad en sikker vinder af deres VM gruppespil.

 

Gruppe D:

En vaskeægte dynamit pulje, som ikke er blevet mindre spændende efter første runde af gruppespillet. Med England, Italien og Uruguay i gruppen, var der på forhånd lagt op til et tæt løb om de to pladser der giver billet videre fra gruppespillet, men efter gruppens underdog Costa Rica slog Uruguay med 3-1, og Balotelli og Italien baskede Wayne Rooney og England med 2-1 er gruppen ikke længere så tæt.

Italien må her være favoritter til at spille sig videre som gruppevinder, og det kan du lige nu få odds 1.33 på. Men, men, men… Costa Rica giver stadig pengene 6.50 gange igen, hvis du skulle have forkærlighed for at smide penge på underdoggen. Til sammenligning får du odds 12 på Uruguay som gruppevinder, til trods for en katastrofal start på VM gruppespillet.

 

Gruppe E:

Allez les Bleus rungede udover stadion i Brasilien, da franskmændene tog Honduras i fodboldskole med en stensikker 3-0 sejr i den første kampe. Honduras var nedspillet i store dele af kampen, og selv om Frankrig først fik tilkæmpet sig et straffespark med tilhørende rødt kort til gerningsmanden fra Honduras, og sidenhen fik et lidt tvivlsomt mål til 2-0 godkendt ved hjælp af Goal Line-technology, var der aldrig rigtig tvivl om udfaldet af kampen. Det var fransk dominans fra start til slut. Frankrig var tæt på ikke at kvalificere sig til dette VM i fodbold, men kom med på falderebet, og de ligner et mandskab som er klar til opgaven. Odds 1.40 på dem som vinder af VM gruppe E.

Dog skal man ikke afskrive Schweiz, som kom flot tilbage mod Ecuador efter at have været nede med 0-1. Det var dog først 2 minutter og 40 sekunder inde i overtiden, at Schweiz sikrede sig sejren, men det var et schweizisk mandskab som flyttede bolden godt rundt i egne rækker og så målfarlige ud ved flere lejligheder. Kan de fortsætte takterne og slå Frankrig i det indbyrdes opgør, ligner de et solidt bud på en gruppevinder. Odds 3.00 kan du få på det.

 

Gruppe F:

Lionel Messi og Argentina er favoritter til at vinde ikke bare deres VM gruppespil, men også hele VM i fodbold 2014. Messi og co. har fået en rigtig “let” gruppe, og kom også fra land med en sikker 2-1 sejr over Bosnien-Herzegovina.

Iran og Nigeria har i skrivende stund ikke været i kamp endnu, men Iran er rejst til Brasilien med en trup blottet for store navne, så Nigeria ligner på papiret den eneste seriøse udfordrer til Argentina om førstepladsen i gruppen. Spørgsmålet er, hvor stor den nigerianske trussel reelt er. Du får i hvert fald odds 14.00 på Nigeria netop nu, mens Argentina er helt nede i odds 1.04.

 

Gruppe G:

Her er der heller ikke spillet kampe endnu, men i aften sparkes der gang i gruppen med et brag, når Tysklands velsmurte fodboldmaskine står overfor Cristiano Ronaldo og Portugal. Denne kamp bliver formentlig afgørende for, hvem der vinder gruppen for hverken Ghana eller USA ligner for alvor seriøse udfordrere til titlen som VM gruppespil-vindere ved dette verdensmesterskab.

Tyskland giver odds 1.62, mens der er 3.50 på Ronaldos tropper. Ghana giver pengene 11 gange igen som vindere af gruppen, mens USA er underdog til odds 13.

 

Gruppe H:

Belgien har på papiret et rigtigt stærkt mandskab, og alligevel er der ikke mange der spår dem store chancer for at vinde VM. De er dog store favoritter til at vinde VM gruppespillet til odds 1.70 foran Rusland, Sydkorea og Algeriet. Rusland ligner Belgiens største forhindring på vejen mod gruppeguldet, og tror du Putins kæledægger kan vinde gruppen kan du få pengene 3.20 gange igen.

Algeriet er underdog til odds 21, mens Sydkorea giver pengene otte gange igen.

Hvad du spiller på – og om du spiller – er naturligvis helt op til dig. Men VM i fodbold ruller i hvert fald i disse dage, og hvis du vil have ekstra spænding på, er det nu der skal stikkes ud på dine personlige favoritter.Held og lykke og god fornøjelse med fodbold i verdensklasse de næste 4 ugers tid.