Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Fortune Poker inviterer til EUR 24000 SNG Races

Fortune Poker vil inden længe slå dørene op for to store races i deres Sit N Go turneringer hvor den samlede præmiepulje er på imponerende €24.000. Der vil altså være €12.000 på spil i hvert race, og da det kun er for STT spillere er der høj værdi i denne kampagne. Starttidspunktet for denne kampagne er ikke offentliggjort endnu, men det er kun et spørgsmål om kort tid før det sker, og hvis du vil være sikker på at få så meget ud af dette tilbud som muligt kan du oprette dig hos Fortune Poker med det samme.

Stor bonus og gratis turneringer

For at give dig en smag på hvad Fortune Poker er for et sted at spille hos, vil du kunne få adgang til to €1000 freerolls, en 200 % sign-up poker bonus på op mod €1000 samt en fast rakeback aftale. Fortune Poker elsker at give deres spillere en månedlig belønning for deres aktivitet, og derfor kan du se frem til at 30 % af din rake vil blive udbetalt til dig så længe du har raket for mindst €100 i den forløbne måned. Disse lækre tilbud gør det særdeles indbringende at spille hos Fortune Poker, og det kunne være en meget god måde at finde sig til rette hos udbyderen inden det store €24.000 SNG race vil finde sted.

Der er desuden mulighed for at spille med i verdens største Bad Beat Jackpot hos Fortune Poker lige nu hvor den samlede pulje for længst har passeret €1.200.000 og derved gør det til en seriøs kampagne med masser af penge på spil.

Besøg Fortune Poker og få en smag for hvordan poker burde være med deres mange lækre tilbud. Hold desuden godt øje med de mange kampagner som hele tiden kører som i sig selv kan give dig et ekstra boost for at få spillet en masse poker.