Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Grib chancen og spil dig til en gratis WPT Main Event pakke hos Party Poker

Fra d.3. september – d.7.oktober har du mulighed for at kvalificere dig gratis, til en ugentlig online finale om en WPT Main event pakke til en værdi af $4.000.

Party Poker inviterer alle deres kunder til 5 ugentlige online finaler, hvor der minimum vil være en WPT Main Event pakke til en værdi af $4.000 på spil.

Hvis du vil købe dig direkte ind i online finalerne, der spilles hver søndag kl.14.55 dansk tid, i perioden fra d.3.september til d.7.oktober hos Party Poker. Så er du desværre nødt til at have den store tegnebog op lommen, da det koster $215 at købe sig direkte ind.

Det er der naturligvis mange pokerspillere der gerne betaler, og som også har økonomien til det. Men der er også rigtig mange pokerspiller, der slet ikke har den slags pokerøkonomi, og som måske ærgrer sig over det lidt høje indskud.

Men heldigvis er der mulighed for at kvalificere sig til de ugentlige finaler, for væsentligt færre penge. Du kan faktisk kvalificere dig til de ugentlige WPT online finaler, helt uden at det kommer til at koste dig en eneste krone.

Hver eneste dag kan man spille en WPT National Series Barcelona Freeroll hos Party Poker, hvor man kan sikre sig et sæde til den næste online WPT online satellit. I alt er der 3 steps man skal igennem, inden man havner i selve den ugentlige online finale.

Du kan også købe dig direkte ind på step 2, som er en $1 online satellit. Step 2 er en $25 online satellit, hvor der er adgang til den ugentlige finale, for hver $225 der bliver lagt i den samlede præmiepulje.

Grib chancen så snart kvalifikationsturneringerne starter, og håb på at du kan blive en af de mange heldige og dygtige der kan se frem til en uforglemmelig oplevelse ved næste udgave af WPT Main Event i Barcelona.

Start med at grib chancen for at score op til 3.000 kr. i indskudsbonus fra Party Poker her. Blot du skriver PNPARTY, er du automatisk kvalificeret til at gøre krav på den største Party Poker bonus af dem alle, nemlig en 100 % op til 3.000 kr. match bonus i forbindelse med det første indskud man laver.