Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Hvordan ser det ud for dansk poker i øjeblikket?

Vi nærmer os efterhånden starter på den største pokerbegivenhed i hele verden, når WSOP åbner dørene til endnu en uforglemmelig pokerfest i Las Vegas.

Hele 78 events er der planlagt under den store pokerturnering, hvor danske Peter Eastgate i 2008 vandt main-event og dermed blev 53 mio. kr. rigere.

Danskerens triumf i 08 har fået os til at hungre efter flere store danske pokerresultater, og vi har derfor kigget lidt på, hvordan det i øjeblikket ser ud for de danske pokerspillere, og om vi kan forvente at se nogle danskere i aktion, når WSOP slår dørene op senere på måneden.

Hvem er de bedste danskere i øjeblikket?

Det er utrolig svært at nævne hvem, der i øjeblikket er Danmarks bedste pokerspiller. Poker boomet der var over os for mange år siden, har efterhånden lagt sig, og derfor er det begrænset, hvor meget man hører om, når danskere levere store resultater.

Gus Hansen kan man dog ikke komme udenom at nævne, selvom det ikke er meget, at han er i medierne for store resultater. Danskeren med det borgerlige navn Gustav Hansen, har dog leveret flotte resultater på bundlinjen i sin flotte pokerkarriere, og han deltog også sidste år ved WSOP, så mon ikke Gus er at finde ved den grønne filt igen?

En anden dansker der leverer flotte resultater for tiden, især online, er Ronni Borg. Ronni Borg der også deltog senest ved WSOP 2017, forventes at deltage i main-event i næste måned, og han er varm for tiden.

Ronni Borg vandt nemlig leaderboardet ved DM i online poker 2018, hvor han efter flere store resultater endte øverst på leaderboardet. Dette sikrede ham en billet på pokerchefernes tur, som afholdes senere på året i Las Vegas.

En tredje spiller der naturligvis bør nævnes, er Theo Jørgensen, som også igennem en længere årrække har været blandt de absolutte bedste danske spillere. Theo Jørgensen er ligeså Gus ikke nær så meget i medierne mere, og senest var det fordi, at han brød med PokerStars.

Hvordan klarer danskerne sig i forhold til resten af verden?

Hvis vi kigger på online resultater, så er danskerne faktisk rigtig godt med hvad angår eliten af pokerspillere. Live er det lidt en anden sag, men Danmark er også et lille land, og det er begrænset hvor mange spillere der kan støves op herhjemme.

Der er dog mange professionelle pokerspillere i Danmark, og de fleste af dem turneer da også rundt og spille rigtig mange af de store live-turneringer, som der afvikles.

Vi mangler dog fortsat at få et stort dansk pokerresultat, som vi bl.a. fik i 2008, da Peter Eastgate blev verdensmester i poker og sikrede sig titlen på 53 mio. kr.