Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Modtag fede sommergaver fra Mermaid Poker

Hele juni og juli måned, kan alle med en konto hos Mermaid Poker, gøre krav på fede sommergaver. Spil og optjen det krævede antal point og gør krav på gaven.

Promotion Slut. Læs om nye tiltag hos Mermaid her!

Selvom der er et ½ år til jul, så behøver man heldigvis ikke at vente så længe med at få de gaver man har ønsket sig. Hvis du er kunde hos Mermaid Poker, kan i forbindelse med den solide Summer Gifts kampagne, opnå en masse fede sommergaver.

Mermaid Poker har netop genoptaget den store succes fra sidste år, hvor man som kunde hos Mermaid Poker kunne logge sig ind og vælge mellem en række spændende sommergaver. Når man har taget stilling til hvilke eller hvilke gaver man kan tænke sig, så gælder det kun om at leve op til point kravene fra Mermaid Poker.

Hver gang har en værdi, og et point krav som skal opfyldes før man kan gøre krav på gaven. Når man har valgt gaven og man har optjent det antal point der kræves, vil man straks få tilsendt gaven hjem til sin postadresse.

Når gaven er sendt, vil dine point stadig eksistere på din Mermaid Poker konto. Det vil med andre ord sige, at alle de gaver du får spillet fri, de vil være 100 % gratis og endda også skattefrie.

Du må spille dig til alle de gaver du kan overkomme. Det eneste krav er at du når at optjene de krævede point inden kampagnen slutter.

Sommer Gifts kampagnen kører fra d.1. juni og frem til og med d.31. juli. Så selvom du måske skal på sommerferie, så bør du stadig have en fair chance for at spille dig til en af de enorme gaver hos Mermaid Poker.

Du kan se alle gaverne ved at logge dig ind på din Mermaid Poker konto.

Nye kunder hos Mermaid Poker kan glæde sig til, at få deres første gave fra Mermaid Poker ved i forbindelse med den første indbetaling.

Mermaid Poker giver op til €500 i indbetalingsbonus til alle nye kunder, der laver deres første indbetaling.