Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Odds på amerikansk ishockey i NHL

NHL_logoAmerikanere elsker statistik! De bruger statistik i sport lige fra diverse fantasy draft-spil og videre til betting på sportskampe. Dette gør sig derfor også gældende for verdens bedste ishockeyliga, NHL, hvor der hver eneste sæson spilles over 1.200 kampe (!).

Der er derfor rig mulighed for at spille på en masse kampe, ligesom hvert hold gerne spiller flere gange om ugen i regular season og i playoffs.

 

Odds på NHL giver masser af valuebets

NHL er pakket med valuebets. Valuebets er konkrete odds, der giver dig en stor potentiel tilbagebetaling, mens du til gengæld må regne med lidt risiko.
I NHL er der nemlig mange af de såkaldte ”upsets”. Upsets er kampe, hvor holdet, der er klar favorit, ender med at tabe til det andet hold, der regnes for en underdog.

I en almindelig NHL-sæson taber selv de bedste hold gerne hver tredje eller fjerde kamp i snit, og derfor kan der være gode penge at hente på odds på NHL, hvis du kan spotte disse svagheder.

Læs også: Optakt til 2015/16 NHL-sæsonen

 

Stift bekendtskab med en ny verden

Odds på NHL er for mange en ret ukendt størrelse, og mange danske oddshajer har således kun stiftet bekendtskab med de største fodboldligaer og lignende. Derfor kan det være spændende at stifte bekendtskab med en ny sportsgren og en ny liga, hvilket du kan gøre med odds på NHL.
NHL-kampe er gerne pakket med masser af intensitet og hårde nærkampe, og i NHL undgår du de mange reklamepauser, som irriterer mange danskere seere af amerikansk fodbold, NFL.

NHL-kampene kan i nogle tilfælde ses på dansk TV, ligesom der også findes et væld af forskellige livestreams på nettet, og du har tilmed mulighed for at købe et game-pass, som du måske også kender det fra NFL, hvilket gi’r dig adgang til sæsonens kampe.