Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Om

Spiller du online poker så kan du ofte komme ud for et shok. De mange bad beats er mere end de fleste spillere kan klare men fakta er at online poker er ganske reelt. Hvad der ikke er reelt er de fleste spilleres opfattelse af hvor dygtige de egentligt er eller forståelsen for hvad bad beats egentligt betyder.

At spille poker er at beskæftige sig med en tankesport. En sport hvor der er stor forskel på spillernes formåen. Det er korrekt at den enkelte hånd har visse elementer af held i sig, men set over længere sigt så vil dygtige spillere altid fremvise en profit hvorimod mindre dygtige spillere taber.

Et godt råd til alle som spiller poker er derfor at spille med indsatser som ikke er for høje og endvidere hele tiden spørge sig selv om man er dygtig nok. I poker skal man udvikle sig for at følge med de andre spillere ellers får man bestemt et shok når man opdager at modspillerne har lært nogle tricks man ikke selv kan.

For at dygtiggøre sig bør man derfor følge med i blogs, læse litteratur, se videoer eller måske bare erkende at online poker er en hobby hvor der er ok at tabe en anelse. Hobbyspillere kan få megen fornøjelse med poker sålænge indskuddenes størrelse holdes på et fornuftigt plan.

Spil poker med omtanke og om indsatser der er fornuftige.