Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Pause er lig med pølse – og Oddset

livebetting_mobiltelefonDet der med livebetting – det er altså super smart.

Jeg hader, når jeg har spillet på en fodboldkamp hvor jeg har tippet udeholdet til at vinde, og så står der allerede 3-0 til hjemmeholdet ved pausen. På det tidspunkt er der ca. ligeså meget spænding tilbage i kampen for mig, som der er i at se på gamle damer der strikker.

Det er som regel der, hvor jeg begynder at kigge i Oddset-programmet efter hvilke kampe som spilles senere på dagen, for at finde ud af hvem mit næste væddemål skal spilles på.

Men så fandt jeg ud af, at der er noget der hedder livebetting. Ja, nu får jeg det måske til at lyde som om det er noget jeg opdagede i forgårs, men faktisk er det ved at være nogle år siden. Med livebetting har jeg muligheden for at spille hele vejen igennem kampen helt frem til dommerens slutfløjt. Det betyder selvfølgeligt, at selv om der står 3-0 i kampen og løbet er kørt i forhold til at kampen skulle slutte med en sejr til dem jeg har oddset på, så kan jeg stadig nå at vinde penge på kampen og dermed dække mit underskud.

Jeg kan f.eks. spille på hvem der laver det næste mål, hvem der vinder anden halvleg eller et af de mange andre spil, som er tilgængelige med livebetting. Faktisk er udvalget imponerende stort.

Forleden sad jeg så og så en fodboldkamp i TV. Der er tale om AGF-Brøndby og Brøndby førte 0-1 i Århus ved pausen. Faktisk havde jeg slet ikke fået spillet på kampen, fordi jeg var kommet lidt sent hjem, men jeg besluttede mig at jeg ville have lidt kørende på anden halvleg.

Jeg loggede derfor ind på Oddset hos Danske Spil, og fandt frem til Live Odds-sektionen. Her kunne jeg se at oddset på Brøndby til at vinde anden halvleg var ret godt. Faktisk fik jeg mere end 2 gange mine penge tilbage, og baseret på det jeg havde set af 1. halvleg tænkte jeg, at Brøndby nok ville vinde 2. halvleg med 1 eller 2 mål.

Det bakkede jeg op med et rask bet på 200 kr. på Brøndby, og drengene fra Vestegnen skuffede da heller ikke i 2. halvleg. Hele 3-0 vandt Brøndby, og scorede altså 2 gange mere i anden halveg, mens AGF ikke fandt vejen til netmaskerne. Altså vandt Brøndby 2. halvleg med 2-0 og mit væddemål gik hjem. Det gav små 500 kr. til kontoen inkl. mit eget indskud, naturligvis.

Jeg erkender blankt, at hvis jeg ikke kunne have oddset live på Brøndby ved pausen, havde jeg nok ladet kæresten skifte kanal til en eller anden ligegyldig serie om læger der udøver mirakler dagligt, og kalder hinanden for Doctor Dit og Doctor Dat. I stedet slap jeg for den slags følelsesporno, og tjente i stedet lidt penge på at se en god fodboldkamp med spænding til sidste fløjt. Og er det ikke dét fodbold handler om? Spændingen? Målene? Glæden?

Jeg var i hvert fald spændt og glad da målene kom.

Jeg kan anbefale alle at kigge nærmere på Oddset hos Danske Spil, og måske særligt Live Odds-sektionen. Det kan hurtigt redde en halvkedelig kamp.

God fornøjelse og brug bolden når du spiller.