Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

SHOK: Bliver Morten Wieghorst ny Brøndby-træner?!

I mange år har Danmark grinet af AGF, som var kendt som dansk fodbolds helt store Galehus, men nu om dage er Brøndby ved at overtage det prædikat. For det første har Brøndby nærmest haft større gang i svingdøren på administrationsgangen end der er i et flygtningecenter i Grækenland, og på banen har resultaterne også efterladt sig meget at ønske. Det har igennem længere tid fået Brøndbys Formand, Jan Bech Andersen, til tasteturet for at diskutere fodbold med Brøndbys fans. Det eneste problem var bare, at Jan Bech Andersen ikke skrev i sit eget navn, og at de ting Jan Bech skrev, var helt ude i hampen. Jan Bech Andersen brugte nemlig sin søns forum-konto på SydSiden Online til at nedsable bl.a. cheftræner Thomas Frank, og da FCKs Fan-radio kunne afsløre at Jan Bech Andersen var manden bag den kritiske profil “Oscar” rullede bæ-lavinen for alvor for Brøndby.

Thomas Frank valgte at tage sit pæne tøj og gå, men det gjorde manden bag skandalen til gengæld ikke. Jan Bech Andersen bliver siddende indtil videre, og har lovet at poste i omegnen af 80 mio. kr. i klubkassen. Snak om at have dårlig smag i munden?

Pengene er selvfølgelig velkomne i Brøndby, hvor man nu skal igang med at bygge op fra bunden igen, igen, og indtil videre er Auri Skabalius hentet ind som midlertidig cheftræner. Men det ligger næsten helt fast, at Auri ikke bliver den næste permanente Brøndby-træner, og spørgsmålet er nu: “hvem gør så?”.

 

Morten Wieghorst er favorit

Bookmakeren NordicBet peger på Morten Wieghorst som den største favorit til at overtage Danmarks måske mest omtalte sæde i dag, og det skyldes selvfølgelig at Wieghorst selv har haft en stor karriere for Brøndby som spiller, og siden hen har haft succes i sit virke som træner. Godt nok blev Wieghorst fyret under mindre dramatiske forhold i vinters i AGF, men her havde Wieghorst allerede flyttet AGF holdet langt, og ikke mindst sikret en oprykning tilbage til Superligaen efter fiaskoen Peter Sørensen fejlet fælt.

Også Morten Olsen, Lars Olsen, Michael Laudrup og Erik Hamrén nævnes som seriøse kandidater, men hvem tror du skal afløse Thomas Frank som den næste cheftræner efter Auri Skabalius? Se oddsene herunder:

Odds her hos NordicBet ->

Morten Wieghorst: 2.70
Lars Olsen: 4.00
Jakob Michelsen: 7.50
David Nielsen: 7.50
Morten Olsen: 8.00
Erik Hamrén: 10.00
Peter Sørensen: 10.00
Johnny Mølby: 10.00
Auri Skabalius: 10.00
Niels Frederiksen: 12.50
Michael Laudrup: 12.50
Lars Søndergaard: 14.50
Kasper Hjulmand: 17.00
Kent Nielsen: 25.00
Henrik Pedersen: 25.00
Bent Christensen: 29.00
Bo Henriksen: 29.00
John Faxe Jensen: 29.00
Ebbe Sand: 60.00
Peter Schmeichel: 60.00
Troels Bech: 70.00
Frank Arnesen: 70.00
Ulrik Wilbek: 500.00

(kilde: Odds.dk)

nordicbet-white-580x330