Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Spil med i Sunday Storm hos PokerStars

For et par måneder siden slog PokerStars dørene op for den store Sunday Storm turnering som er blevet en legendarisk turnering på meget kort tid.

Storm har $200.000 garanteret

Kendetegnet for Sunday Storm er nemlig at spillere kan købe sig ind i turneringen for meget få penge og spille med om enorme summer af penge i garanteret præmiepulje. Sunday Storm har et indskud på blot $10+$1 og på trods af det lave indskud er der minimum $200.000 på spil, så der er for alvor blevet noget at lave om søndagen, også selvom du ikke har råd til at spille med i de største søndagsturneringer.

PokerStars giver selvfølgelig også mulighed for at du kan komme med til de store turneringer som Sunday Million, Sunday Warm, Sunday 500 og mange flere særdeles billigt. I den store turneringslobby hos PokerStars finder du et overdådigt udvalg af satellitturneringer hvor du for få kroner kan vinde et sæde til internettets mest besøgte turneringer.

Største turneringsudvalg online

Det er næsten synd ikke at prøve at spille hos PokerStars, hvis MTT & STT turneringer er noget for dig. Du finder nemlig ikke et større udvalg andre steder, og så skader det jo heller ikke at PokerStars kan prale af at have den højeste aktivitet af cash games. Der er noget for alle hos PokerStars, og der kommer hele tiden mere til.

PokerStars er nemlig eksperter i fede kampagner, og derfor kan du hele tiden følge med i de nye tiltag som giver dig muligheden for at komme med til de fedeste turneringer i verden eller bare invitere vennerne med på en VIP tur eller andet.

Kom med til et brag af en søndagsturnering for blot $10+$1 i indskud og vær sikker på at tage din andel af de $200.000 med hjem. Få desuden op til $600 i bonus ved brug af kampagnekoden PSP7824 når du åbner en konto. Download PokerStars.