Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Vind en komplet pakke til WSOP 2012 hos Bet24 Poker

Om et par måneder er Las Vegas klar til at blive indtaget af ivrige pokerspillere fra hele verden, for det er nemlig i starten af juni at WSOP starter.

Det er dog en noget bekostelig affære at tage turen over Atlanten, og derfor vil Bet24 Poker gerne give dig chancen for at vinde en komplet pakke.

For at gøre din tur ekstra god, er der desuden også inkluderet $1.950 til flybilletter, lommepenge og i alt 10 overnatninger inklusiv morgenmad.

Vil man derfor gerne have den bedst mulige oplevelse af Las Vegas, er det hos Bet24 Poker at man skal kvalificere sig.

To typer af pakker

Der er desuden to typer af pakker som du kan vinde hos Bet24 Poker. Den ene har en værdi af $14.000, og den anden er på $4000.

Den største vil give dig et indskud til Main Event udover de omtalte ting, og den anden vil give dig adgang til Event 59 som har et indskud på $1000.

Hver af de forskellige finaler har et indskud på $300+$20, men heldigvis er der mulighed for at kvalificere sig langt billigere via øvrige satellitturneringer.

21 år eller ældre

En vigtig detalje i forbindelse med din rejse til Las Vegas, er dog at du skal være fyldt 21 år. Det er nemlig en lov som er i Nevada, så man bør ikke prøve på at kvalificere sig hvis man ikke har den fornødne alder.

Er det dog noget som du kan sige ja til, er der ingen grund til at du skal gå glip af chancen for at komme med til verdensmesterskaberne og vise dit værd.

Der er desuden 3 pakker garanteret i hver af de ugentlige finaler, så Bet24 Poker vil være sikre på et sende et hav af spillere med til WSOP 2012.

Klik her og vind din pakke